Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1

Text/HTML

 

Daxis Wi-Fi

Daxis heeft als Wi-Fi specialist de kennis en producten in huis om een werkende Wi-Fi oplossing te realiseren op allerlei locaties. 

Daxis levert WLAN-netwerken voor ondernemingen, scholen, overheidsinstellingen, horeca en recreatie, zorginstellingen en op vele andere locaties. Voor de projecten leveren we niet alleen de hardware voor het netwerk, maar voorzien ook in een site-survey.

Daxis heeft een breed portfolio aan Wi-Fi apparatuur. Met deze producten vindt Daxis een passende oplossingen voor iedere locatie. Hierbij kijken we niet alleen naar het bereik en dekking van het netwerk, maar specialiseren wij ons in het vinden van oplossingen op actuele thema’s als bandbreedtebeheer, BYOD, authenticatie en ticketing en security.

De Wi-Fi oplossingen van Daxis
Daxis kan u met een breed scala Wi-Fi oplossingen van dienst zijn van kleine tot grote projecten. Wij hebben kennis van diverse Wi-Fi oplossingen. Bekijk onze oplossingen hieronder. Voor andere Wi-Fi projecten kunt u ons projectformulier invullen, dan geven wij u zo snel mogelijk advies.

Captive Portal
Een captive portal is een webpagina die automatisch geopend wordt wanneer een gebruiker het Wi-Fi netwerk selecteert. Op deze pagina kan de gebruiker op verschillende manieren geauthentiseerd worden om deze veilig toegang tot het netwerk te geven. Een captive portal biedt voldoende mogelijkheden voor de netwerkbeheerder om Wi-Fi in zijn dienstverlening te integreren.

Point-to-Point
Met een draadloze Point-to-Point Wi-Fi oplossing vermijdt u hoge kosten voor het leggen van kabels en het bijbehorend graafwerk, met het behoud van voldoende bandbreedte.

High-density Wi-Fi
Nu er meer en meer Wi-Fi apparaten op de markt komen is het vanzelfsprekend dat de gemiddelde hoeveelheid apparaten in een netwerkgebied groter wordt. In het geval van high-density omgevingen als stadions, evenementen of exhibitieruimtes kan dit een netwerk zwaar onder druk zetten.

802.11ac
De nieuwe IEEE standaard (802.11ac) is een groeiende op de wireless markt. 802.11ac borduurt voort op het succes van 802.11n, dat is op dit moment de meest dominante WLAN standaard.

Voice over Wi-Fi
Door middel van WLANs krijgen werknemers direct draadloos toegang tot business applicaties en communicatie tools waarmee zij overal in het pand kunnen beschikken over de voor hen noodzakelijke informatie. De voice over Wi-Fi technologie leent zich uitstekend om voor voice-gesprekken te transporteren.

Wireless as a Service (WaaS)
Het Wireless as a Service concept, ook wel WaaS genoemd, houdt in dat de eindgebruiker de beschikking krijgt over een kwalitatief draadloos Ruckus netwerk tegen een vast bedrag per maand. Met dit concept krijgt de gebruiker zonder investering de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk.


Kijk in onze webshop voor de Ruckus bundel en/of onze WaaS oplossingen.
  


 


 

 

 


Hosting
Office 365
Tablets
Cloud
Camera beveiliging
Online backup
Digitale aktetas
Telefonie / Voip
Internet
ADSL
VSDL
Glasvezel
Daxis Business Center - Maagdenburgstraat 22 - 7421 ZC Deventer - Tel: 0570-633242 - Fax: 0570-637062 - info@daxis.nl