Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1

Text/HTML

 

Daxis opleiding C# Essentials

C# van Microsoft is in de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een van de meest gebruikte programmeertalen in Nederland. Voor het .NET-platform is het zelfs de belangrijkste taal van dit moment. Of je nou een (beginnende) ontwikkelaar of programmeur bent of voor de eerste keer programmeert, met de opleiding C# Essentials specialiseer je je al in enkele maanden in deze veelgebruikte programmeertaal! Met C# ben je in staat om applicaties te ontwikkelen voor Windows, het web en mobile devices zoals telefoons en tablets. Van games tot business applicaties, alles is mogelijk.

Voor wie is de opleiding C# Essentials bestemd?
De opleiding C# Essentials is speciaal geschikt voor beginnende ontwikkelaars/programmeurs. Ben je een ervaren ontwikkelaar die voor het eerst in C# gaat programmeren, dan is deze cursus ook aan te bevelen. Eigenlijk is de cursus geschikt voor iedereen die affiniteit heeft met programmeren en internetapplicaties.

Arbeidsmarkt
Er is veel vraag naar C# programmeurs, zodat je met deze kennis zeker een streepje voor hebt op de arbeidsmarkt.

Je einddoel
Met deze opleiding leer je alle ins en outs van de programmeertaal C#. Na deze cursus kun je met gemak in een C#-project functioneren, want je beheerst alle fundamenten.

Inhoud van de opleiding C# Essentials
Met de opleiding leer je in korte tijd een applicatie te ontwikkelen op basis van C# en een database. Je maakt kennis met het .NET Framework en leert object georiënteerd programmeren. De opleiding geeft naast C# een korte introductie web applicaties (MVC) en Windows applicaties.

In de cursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde:

• Introductie C#
• Variabelen/Arrays
• Methoden
• Program Flow
• Fout afhandeling
• Objecten
• Overerving
• Generics
• Basis Windows Applicaties
• Basis Web Applicaties (MVC)
• Bestanden

Elke keer ontvang je huiswerk en een aantal vragen die ingeleverd moet worden. Zo ben je optimaal voorbereid op het examen.

Examen
De opleiding C# Essentials leidt op voor het Daxis Technology examen. Je kunt je hiervoor aanmelden als je voldoende programmeerkennis in huis hebt. Je maakt afspraak op één van de examendagen en het examen staat dan voor je klaar. Er worden geen extra examenkosten in rekening gebracht.

Vooropleiding
Om de opleiding C# Essentials te kunnen volgen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Houd er echter rekening mee dat het om een HBO cursus gaat.

Duur
De opleiding vraagt een flinke investering van je. De opleiding vergt 12 avonden cursus bij Daxis. Daarnaast krijg je opdrachten mee die je thuis moet uitwerken. Je moet uitgaan van minimaal 240 uur studie.

Ritme
De cursus bestrijkt een periode van 3 maanden. Elke week ga je 1 avond naar het cursuscentrum van Daxis te Deventer. Vervoerskosten zijn voor eigen rekening.

Kosten
De prijs van de cursus bedraagt € 695,-- incl. btw. Dit is inclusief lesmateriaal en het examen. Het inschrijfgeld bedraagt € 29,50 incl. btw. 

In termijnen betalen of het totaal in 1 keer betalen
Als je in één keer betaalt, krijg je 5% korting op de cursusprijs. 
Je betaalt dus € 660,25 + € 29,50 inschrijfgeld = € 689,75. 
Betaal je in termijnen, dan betaal je 3 x € 231,67 en de eerste keer tevens het inschrijfgeld van € 29,50. 
De eerste keer betaal je dus € 261,17 en daarna 2 x € 231,67. 
In totaal is dat € 724,50

Cursusdata
Bel ons voor meer informatie!
  

Meer informatie over C# Essentials? 
Neem contact op met onze Sales afdeling.

 

 

Hosting
Office 365
Tablets
Cloud
Camera beveiliging
Online backup
Digitale aktetas
Telefonie / Voip
Internet
ADSL
VSDL
Glasvezel
Daxis Business Center - Maagdenburgstraat 22 - 7421 ZC Deventer - Tel: 0570-633242 - Fax: 0570-637062 - info@daxis.nl